492216.jpg

Ja näin kasvoi Oseaniakin lapseksi. Ihan nätti tyttö, mutta harvinaisen pitkä otsa, jota ei onneksi erota näiden hiuksien ansiosta. :) Perijäainesta hänkin!

492223.jpg

Nyt, kun Oseaniakin oli lapsi, Andrew sai leikkikaverin. Heistä muodostuikin parhaita kaveruksia. Heti koulun jälkeen otettiin erä hippaa, ja sen jälkeen opiskeltiin yhdessä, jonka jälkeen vaihdettiin halauksia ja suukkoja. Söpöä sisarusrakkautta? :)


492230.jpg

Jarno harjoitteli valehtelimista. Ihmeellistä kyllä, mutta tässä lajissa Jarno oli taitava, todella taitava. Tarviihan sitä harjoitusta uraansa varten, eikös?


492234.jpg

Andrew päätti ottaa mallia isästään ja harjoitella valehtelemista. Puolenyön jälkeen se onnistui, kuin vettä vaan. "En syönyt eilen isän suklaata, se oli äiti", Andrew väitteli kojeen kanssa.


492271.jpg

Titidatadittaataa! Jarno yleni huijariksi, jonka jälkeen pankkirosvoksi ja tällä hetkellä hän on murtovaras. Ei enää montaa askelta, eihän?


492282.jpg

Mitäs tämä on? Taisi Margarita astua vähän väärille raiteille. Ihan ystävyyttähän tämän piti olla, ei muuta. Ja kaikenlisäksi hän päätti vielä valita tuollaisen mummelin, huhhuh.. Toivottavasti Jarno ei saisi tietää tästä..


492284.jpg

Treffit päättyivät kuin seinään, kun Jarno astui pihalle. "Voi Jarno, olet ihana mies", Margarita leperteli, ja yritti esittää, kuin mitään ei olisi ikinä tapahtunutkaan. Voivoivoi.. Mitäköhän tästäkin seuraa?


492291.jpg

Itkeekö Jarno? No ei, vaan halailee Jeppeä, joka adoptoitiin Greenwilleille. Söpö koira, ja hyvät käytöstavat. Jarno toivoo Jepestä valioyksikköä, toivottavasti tämä myös toteutuu! :)


492295.jpg

Ja pian oli Margaritan aika vanheta juhlallisesti. Paitsi että mieliala oli punaisella, eipä Margarita kauaa kuvioissa olisi. Toivottavasti elisi edes siihen asti, että lapsenlapsi syntyy! Margarita, sinnittele!


492298.jpg

Ja näin Margarita muuttui tyylimummoksi. Huomaatteko mietekuplan tuossa alhaalla, siinä näkyy perheen uusin jäsen, Memma. Valitettavasti Memman kuva on kadonnut mystisesti, aika mystistä, eikö vain mystiset lukijat?


492302.jpg

Jeppekin kasvoi aikuiseksi! Ja siinä meni Jarnon unelma, kun Jepestä paljastui tuolien tuhoaja. Takana muuten näkyy Memmaa, jonka kanssa Jepen tulisi saada pentuja.


492305.jpg

"Siellä sataa", Margarita huusi kesken nukkumisen, ah - Sherlock. Margarita oli luontointoilija, heräili kesken yöunien, ja tuijotteli seinän läpi ulos. (Ikkunoita ei ole.) Taisipa Margarita seota kasvun myötä.


492313.jpg

No pian tulikin salama tähän kauniiseen omenapuuhumme, mutta onneksi sade sammutti sen samantien. Tämä sama tapahtui kolme kertaa vielä, ja sitten onneksi loppui ukkostamasta.


492314.jpg

Ohhoh, missäs välissä tällainen komistus oli tipahtanut Greenwillejen taloon? No sehän oli vain teiniksi kasvanut Andrew, joka on todellatodellatodella komea! Tavoitteeksi taisi tulla suosio, elämäntavoitteeksi kampanjauran huippu, olikos se niin..


492318.jpg

Syntymäpäivälahjaksi Andrew sai uima-altaan, jonka nimesi Pekaksi. Oseania ei saanut koskeakkaan uima-altaaseen, siitä voisi nimittäin tulla tyttöbakteereita! Andrew-parka, suojelee nyt uima-allasta.. Eikun siis Pekkaa..


492326.jpg

Seuraavana koulupäivänä Andrew toi tällaisen tytön koulusta kotiin. Tytön nimeä en muista, joten kutsun häntä Tytöksi. Tyttö oli kaunis, ja Andrew oli hieman ihastunutkin häneen.


492355.jpg

Andrew oli kiltti poika ja esitteli Tytön isälleen. Jarno hyväksyi Tytön, ja antoi jopa luvan kosia tätä. Andrew oli iloinen tästä, mutta ei uskonut, että kosisi tätä tyttöä. Hänellä oli muuta mielessä.


492370.jpg

Vierailun päätteeksi Andrew päätti muiskauttaa ensisuudelmansa Tytön kanssa, ja aloittaa seurustelun. Molemmat lähtivät omiin suuntiinsa onnesta soikeana.


492375.jpg

Pian oli Oseanian vuoro kasvaa teiniksi. Ihmettelen kyllä tuota hiustyyliä. Tietääkseni kenelläkään ei ole oikeasti oransseja hiuksia, mutta Oseanialla on. Weird? Ihan nätti tyttö, otsa vain häiritsee.


492383.jpg

Ja tällainen Oseanista tuli pienen muutoksen jälkeen. Nätti tyttö, mutta en usko, että hänestä on perijäksi. En anna edes teille sananvaltaa! >:-) Tavoitteeksi Oseania sai tiedon, ja janoaa hulluksi tiedemieheksi.


492394.jpg

Nyt kun molemmat olivat teinejä, he suuntasivat ylipistoon. Valitettavasti Andrew ei jaksanut elää köyhästi lukemalla kampuksella, vaan lähti, kohti kotia. Andrew oli valittu perijäksi, ja kohta selviää miksi.


492399.jpg

Tässä olisi ollut muuten Andrewin tuleva puoliso, mutta valitettavasti Oseanista paljastui naisiin suuntautuva persoona, ja varasti tämän tyttösen matkaansa. Aijai Andrewia..


492403.jpg

Andrew hyvästeli entisen ihastuksensa, ja suuntasi kohti kotia. Kyllä niitä naisia maailmassa riittää. Andrew janosi blondeja, nami nami.


492406.jpg

Tässä hän on. Oseania Greenwill. Erittäin kaunis, ehkä ruma ankanpoikanen? Valitettavasti nyt menikin niin, että hän oli ensin kaunis, ja sitten vähän.. rumempi? Ainakin hän lähti iloisin mielin yliopistolta.. Tiesittekö muuten, että hän inhoaa nykyään veljeään. Miksiköhän?


492422.jpg

Näin palasi Andrew Leutolaaksoon yliopistoaikaisissa vaatteissaan, ja tervehti vanhempiansa. Nyt olisi aika etsiä puolisoa, joten eikun vaatteiden vaihto, ja kaupunkiin!


492424.jpg

Ohhoh, Andrew löysi Rouva Kurjenkaulan keilaamasta, kaato tuli. Ja iloinenkin vielä.. Tätä ette tule usein näkemään, ihailkaa nyt R. Kurjenkaulaa! Tämän jälkeen hän muuten alkoi taas virkkaamaan..


492427.jpg

Wuuhuuu! You do it, you do it, baby! Andrew löysi elämänsä naisen, Leenin, joka piti myös puujalkavitseistä, mutta eniten hän rakastaa kyllä tummia ja tulisia miehiä, kuten Andrew tietenkin on! ;)


492447.jpg

Ja näin kutsui Andrew Leenin kylään, ja pyysi tätä muuttamaan luokseen. Leeni suostui ja toi mukanaan 15 619 simoleonia. "Ohhoh, kaksi kärpästä yhden hinnalla", Andrew sanoi ja muhinoi Leenin kanssa sohvalla. >;)


492474.jpg

Nämä tavarat olivat Leenillä mukanaan, ja näistäkin sai aikas paljon käteistä. Nyt Greenwillet kylpivät rahassa, unelmat toteutuvat!


492479.jpg

Rahojen aniosta talo uudistettiin jälleen. Ehkä hieman avaraa, mutta kaikille kelpaa. Nyt on myös ikkunat, niin voi Margarita tuijottaa ikkunoista ulos, eikä tarvitse työntää päätä seinän läpi.


492481.jpg

Ja tässä uudistunut Leeni! *Jalka väpättää* Ai että hänestä tuli kaunis! Oikea malli. Tästä tytöstä en tahdo luopua, en IKINÄ. Awww ! < 33


492485.jpg

Mutta apua! Leeni sytytti tulipalon, joka levisi ja levisi palomiestenkin saapumisen jälkeen, koska Leeni sytytti heti tämänkin jälkeen uudelleen tulipalon. Saa nähdä, pelastuuko Leeni ja kumppanit, tästä?


Näin päätämme 3. osan tähän, "jännittävään" kohtaan. Kommentteja vain tulemaan perijävalinnoista ja osasta muutenkin! :)