Aivan, tässä on uusi legacyni, jonka itse nimesin "Greenwilleksi". Heti haluan kertoa, etten pelaa pisteillä, enkä myöskään pelaa aina sääntöjen mukaan. Joustan esimerkiksi zombien kohdalla, ja tälläisissä "pikkuasioissa". Koodeilla en pelaa, koska koen, että koodit ovat pelkkää helpottamista, eikä simin elämässä ole mitään muuta, kuin koodeilla elämistä. Joten siksi kutsun tätä Legacyksi, koska kaikkea en hyväksy. :-)
Yritän siis vihdoinkin päästä 10. sukupolveen. Ja nyt, että voin oikaista aiemmat sanomiseni, niin tämä simi, joka aloittaa legacyni, on siis 1. sukupolvi. *Pyytää nöyrästi anteeksi niiltä, joille on muuta väittänyt.*

Lisäosat, jotka omistan: Yöelämää, yliopisto, kauppa auki, lemmikkielämää ja vuodenajat. Minulla on myös perhepakkaus kamasetti. Jos saan uusia lisäosia, en tule päivittämään niitä tänne. :-)

Mutta annetaampa tarinan alkaa!

461536.jpg

Tässä on kaunis kantaäitimme, Margarita Greenwill, jota saatan joskus kutsua Margeksi, tai jotain vastaavaa. Margarita haluaisi päästä kasvattamaan 20 koiran- tai kissanpentua, jota en toteuta. :-D Tavoitteen aion vaihtaa, ehkä tulevaisuudessa, ken tietää.
Margaritan mieltymyksiin kuului hyvä kunto ja ruskeat hiukset, löyhkää hän inhosi, kukapa ei?


461545.jpg

Margarita oli hyvin sosiaalinen ihminen, joten halusi jotain, jota hoitaa, ja ehkä tulevaisuudessa jopa jututella. Koska ostin pelini vasta, pystyy Margarita kasvattamaan ainoastaan tomaatteja. Mutta koska Margarita on valmis tekemään työtä kasviensa eteen, hän aloittaa pohjalta, mielellään. Kuten huomaatte, pienet tomaatintaimenet ovatkin jo alkaneet kasvaa.


461552.jpg

Ja tässä Margaritan kaunis koti. Erittäin kaunis. Margarita halusi luonnonläheisiä värejä, muttei kyllä saanut toteutettua sitä jokaisessa tavarassa, hänellähän jäi vain 4800 simoleonia käytettäväkseen, kun osti liian suuren tontin. Pelkkää haaskausta!


461566.jpg

Kun Margarita saapui Leutolaaksoon, oli siellä juuri alkamassa talvi. Mutta miksi Margarita-kulta meni ulos tällaisella "pakkasella"? Voi tietenkin, hänellä oli jo kiire alkaa etsiä miestä, joten hän suuntasi touhutontille onnea etsimään.

461573.jpg

Heti, kun Margaritan taksi oli tullut häntä hakemaan, ja Margarita oli noussut taksiin, alkoi sataa, ja kasvit kasvoivat entisestään. Hurja kasvunopeus, sen sanon. Mutta Margarita, mitä järkeä oli kylvää kasvit juuri ennen talven alkua?


461580.jpg

Heti touhutontille päästyään, Margarita tarkisti miestarjonnat. Jokaisella vastaantulijalla oli joko liian leveä tai pitkä nenä. Jotkut olivat ihan siedettäviä, mutta naisia he olivat, eikä Margarita voisi saada 2. sukupolvea maailmaan, jos olisi nainen parina, paitsi jos adoptoisi.
No, heti tarkistettuaan tarjonnat, hän villiintyi luistelemaan. Eipä häntä saanut mikään muu lopettamaan, kuin..


461585.jpg

.. ensilumi! (Jota tässä kuvasa ei kyllä näy, mutta lunta sieltä tuli!) Koska Margarita oli nuoruudessaan sisälle teljetty, ei hän koskaan ennen ollut kokenut tällaista. Kuin paperisilppua sataisi taivaalta. Margarita jäikin vain katselemaan, kun ensimmäiset lumihiutaleet satelivat taivaalta.


461601.jpg

(Ohhoh, siellä sataa ja perhoset lentelee! Mihin maailma on menossa?) Kotiin päästyään, Margarita huomasi kadulla kahden suden taiston. Molemmilla sama nimi, Mörö ja Mörö, arvatkaa kumpi voitti. :-)


461604.jpg

Sisälle päästyään, hän myi vanhan pöytänsä, ja ruman tuolinsa, ja osti tilalle television ja nojatuolin. Ja kuten huomaatte, myös pala lattiaa saatiin ostettua! Margarita varmisti säätiedoituksen ennen töihin lähtöä.


461626.jpg

Kun oli aika lähteä töihin, oli lunta satanutkin oikein urakalla, ja lumiukkoakin oli alettu rakentamaan. Nyt siis Margarita on ammatiltaan leikkikentän valvoja, eli opetusalalta hän sai töitä. Mutta ei Margarita kauaa tätä ammattia jaksanut, vaan vaihtoi musiikkialalle. Ja saikin heti ensimmäisenä päivänä ylennyksen pianonvirittäjäksi.


461638.jpg

Parin päivän päästä oli pitkä, ja kylmä talvi ohitse, ja Margaritakin pääsi kokemaan ensimmäisiä kalastushetkiä, kun osti pihallensa pienen kalalammen. Ensimmäinen saalis oli monni, jonka jälkeen tuli pari saapasta, ja ahven. Kuten huomaatte taka-alalla, että oli tullut uusia kasveja! Margarita oli saantu pronssisen ansiomerkin, ja täten pystyi nykyään kasvattamaan mansikoita ja kurkkuja tomaattien lisäksi.


461646.jpg

Mutta ulallaa, kukas se tämä on? Aivan, Margarita suuntasi kohti Stadia, ja löysikin tämän könsikkään, Jarno Teräksen. Tämä, oli se mies, jota Margarita oli odottanut koko elämänsä, ja nyt hän oli päässyt jopa pitelemään hänen käsistään kiinni, ja luovuttamaan puhelinnumeroansa.


461656.jpg

Margarita päätti kutsua Jarno kotiinsa kutemaan, ja pyysi tätä samalla treffeille. Treffit päättyivät unelmatreffeiksi, ja ennen Jarnon lähteä, Marge pyysi Jarnoa muuttamaan luoksensa. Jarno toi mukanaan 14 980 simoleonia, ja seuraavassa kuvassa esiintyviä tavaroita.


461662.jpg

Eli karaokelaite, peili, DJ-koppi, uuni, auringokukka, palmu ja joku pöytähomma. :-D Kun nämä kaikki oli myyty, saatiin rahaa yhteensä 25 600 simoleonia, jonka jälkeen päästiinkin uudistelemaan taloa..


461665.jpg


Ja tältä näyttää uusi koti. Alustava pohjapiirros vain, ei tämä tällaiseksi jää, koska itse en siitä niinkään paljoa pidä. (Esimerkkinä makuuhuoneen väritys.) Margarita halusi säilyttää hieman kantrisemman tyylin, muttei onnistunut siinä, koska Jarno on varsin nykyaikainen.


461672.jpg

No koska talo sisustettiin Jarnon mielen mukaan, niin puutarha sai olla sellainen, kuin Margarita halusi. Johon siis sisältyi kalalampi, sitruuna - ja omenapuu, ja tuo pieni kasvimaa, jonne Margarita istutti tomaatteja, mansikoita ja kurkkuja. Toivottavasti tämä puutarha olisi kaikkien mielen, ja Margarita saisi kerättyä suuren sadon!

461692.jpg

Tästä kaikesta iloisena Margarita alkoi pyydystämään tulikärpäsiä, muttei saanut kyllä yhtään kiinni, koska tämän energia oli jo niin alhaalla, ettei edes purkinkantta jaksanut enää pidellä.. Margarita-parka.


461697.jpg

Nukuttuaan, syötyään ja käytyään suihkussa, pääsi Margarita soittamaan kohtalokkaan puhelun. Ja kuten huomaatte etualalla, Jarno on hoitamassa rakkaita kasvejaan. Tämä ihmelaite löytyi myös Jarnon säkistä.


461700.jpg

Aivan. Koska puutarha kukoisti, ja kaikki oli kunnossa, päätti Margarita hakea puutarhakerhon jäseneksi, että saisi kuulla aina suloisimmat juorut. Margaritan onneksi tämä puutarhakerhon pääjehu soittikin paikalle pari arvostelijaa auttamaan päätöksessä. "Soittaakohan hän adoptiopalveluun, koska kaipaan todellakin omaa lasta", Margarita tietenkin ajatteli..


461705.jpg

Ja tässä he tulevat, eli nuo kaksi miestä menivät oikopäätä Margaritan kasvimaalle, halki kaikkien täydellisten istutusten. No, toivottavasti puutarhakerhoon pääseminen on tämän arvoista.


461708.jpg

Ja lopputulos oli kaikkia miellyttävä. "Kasvit ovat hyvin hoidettuja, ja maa on hyvin ravinteikas. Miinuksena hieman ahdas tila, jonka vielä hyväksyn. Tervetuloa puutarhalerhoon neiti Margarita", pääyti puutarhakerhon jäsenet, ja täten Margarita oli päässyt mukaan puutarhakerhoon.


461714.jpg

Ja koska kaikki oli nyt hyvin, tai ainakin kasvien, puolison ja unelmatalon kohdalla, päätti Margarita hieman rentoutua auringon paistaessa.


461730.jpg

Ja näin voimme päättää ensimmäisen luvun Greenwillen ja Teräksen elämää. Loppuun kertaan vielä, että Margarita sai ylennyksen kahvilan äänisuunnittelijaksi, ja että Jarno erosi töistä. Jarno ansaitsi pronssisen kalastuksen merkin ja pari tomaattia kuihtui.

Seuraavassa osassa seuraamme ehkäpä jo uuden sukupolven elämää, ja kihlajaisia, tai jopa häitä. Kommentteja tästä osasta tulemaan!