Aivan, taitaa tässä olla jälleen yhden Legacyni loppu.
En tiedä, mutta tämä(KIN) menee pelkäksi pakkopullaksi. Kirjoitin sunnuntaina pitkän osan, mutta deletoin sen vahingossa, ja täällä ei ole "kumoa"-mahdollisuutta.

Muutenkin peli etenee nytkähdellen ja muutenkin epäkiinnostavasti, joten olen päättänyt lopettaa tämän Legacyn. En kumminkaan häviä kokonaan simsmaailmasta.

Jatkan ehkä myöhemmin tarinalla, jossa en todellakaan pelaa pisteillä, tai säännöillä. Teen vain teidän "iloksenne" tarinaa. :)
Aloittamiseen saattaa mennä kauan, jne. Jos haluat auttaa, voisit auttaa keksimään perheelle sukunimen.

Lisäinfoa

"Nainen, mies ja rakkaus,
oikein kuuma pakkaus.
Yhdessä tahtoivat perustaa perheen,
nainen teki erheen.
Nopeasti kihloihin mentiin,
alttarilla käytiin.
Lasta mies halunnut ei,
joten itseltään hengen vei.

Tarina, joka kertoo pienen perheen elämästä, ei ole pelkkää ruusuilla tanssimista. Perheen isä, Levis, teki itsemurhan kuultuaan vaimonsa raskaudesta. Monien tutkimuksien mukaan, Levis tahtoi käyttää vain perheen äitiä, Marinaa, hyväkseen, mutta saikin tämän raskaaksi. Pian huomataankin, että hän odottaa kaksosia.

Moniosainen kertomus Tessan ja Cesilian elämästä alkaa siitä hetkestä, kun molemmat taaperona löysivät valokuva-albumin, jossa Marina suutelee Levistä. Monien vuosien kuluessa Tessa ja Cesilia muuttuvat aivan erilaisiksi, vastakohdiksi ja pojatkin alkavat kiinnostamaan.."